Sorozatok, amiket látnod kell

Űzd el a hideg őszi esték szomorú hangulatát! Olyan sorozatokat ajánlunk, amikben elmerülhetsz, amikre rácsodálkozhatsz, amiken elgondolkozhatsz, és amiken jót nevethetsz.
Jó sorozatok - ajánlunk párat

Megvan az az érzés, amikor céltalanul kapcsolgatsz a távirányítóddal a kereskedelmi tévécsatornák között, de semmi kedvedre valót nem találsz? Pedig már ott vár a behűtött finom és selymes whisky-d a tévés asztalkán, és a popcorn is kipattogott már, de semmi nézhető sehol...

Nézz körül az online tévés streaming-szolgáltatóknál, hiszen rengeteg új sorozat debütált idén ősszel. Most ajánlunk 5 különböző témájú néznivalót, ami mellé jól esik egy finom sör, vagy egy karakteres gin, esetleg egy fűszeres whisky, hogy hangulatba kerülj. És hogy hol szerezheted be mindezt? Az iDrinks oldalán érdemes böngészned, ahol akciós szeszes italokból, és koktél hozzávalókból is válogathatsz.

Bonts ki egy jó féle üveg italt, és élvezd ezeket a sorozatokat. Vigyázat, egy-egy rész kevés lesz belőlük!


Carnival Row

Hol nézheted? Amazon Prime

Miről szól? A Carnival Row egy zűrös negyed valahol a világban (sem a kort, sem a földrészt nem tudjuk). A kívülről lelakott nyomortanyának látszó helyen szörnyű gyilkosságsorozat történik, ami után egy morcos keménykalapos rendőr nyomoz. A gyilkos tündéreket öl, és a kreautúrák (mert bizony ebben a városban több is él belőlük) félnek utcára menni sötétedés után. Ebben a különleges fantasy, steampunk világban megtalálhatóak a viktoriánus kori atmoszféra, és rengeteg természetfeletti faj, akik az emberek között élnek. Tündérek, kentaurok, tülkös és szőrös emberállatok is élnek ebben a különleges helyen, és ez sok társadalmi feszültséget okoz az emberek és a lények között. Természetesen a nyomozó (akit Orlando Bloom alakít) és egy szép tündér (Cara Delevingne) között valami titok húzódik, és a gyilkosságok egyre szaporodnak.

Mit ajánlunk mellé? Egy karakteres whiskyvel nem lőhetsz mellé


You

Hol nézheted? Netflix

Miről szól? Mindig is érdekelt, hogy mi jár egy pszichopata fejében? Most megtudhatod! Joseph a huszas éveiben járó srác megismerkedik a munkahelyén Beck-kel. A könyvesbolt, ahol a férfi dolgozi igazi aranybánya, hiszen rengeteg lányt figyelhet meg így. Joseph ugyanis más, mint a többi ember. A férfi ugyanis a szerelmet, és a kezdőd kapcsolatát Beck-kel nagyon is komolyan veszi, így teljesen lenyomozza a lányt, aki mit sem tud arról, hogy őt kiszemelték. A történet a két fiatal megismerkedéséről, és Joseph őrült elméjének kérdéseiről szól, de olyan módon, ami szórakoztató, és egyben nagyon izgalmas is.

Mit ajánlunk mellé? Egy jó minőségű bort házi szódával


Az ifjú Sheldon

Hol nézhető? HBO GO

Miről szól? Ha bírtad a The Big Bang Theory Sheldonját, akkor az ifjúkori kalandjait is imádni fogod. A harmadik évadnál tartó sorozat már nem újonc, és rengeteg rajongója van a fura kissrácnak, akit megismerhettünk már felnőttként, ám a kölyök Sheldon rengeteg meglepetést tartogat. Sok nevetés, még több helyzetkomikum.

Mit ajánlunk mellé? Bármilyen alkoholt, amitől jó kedvre derülsz - mondjuk egy jó sör, vagy egy cider


Rólunk szól (This is Us)

Hol nézhető? NBC sorozat

Miről szól? A Rólunk szól egy amerikai drámasorozat, amely 2016. szeptember 20-án debütált azt NBC-n. A főszerepekben Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz és Justin Hartley látható. Jelenleg az egyik legnézettebb országos dráma Amerikában. A Rólunk szól négy ugyanazon a napon született embert mutat be, akiknek a történet előrehaladtával egészen különleges módon fonódik össze az élete. Az őszinte és provokatív, többszereplős családi történet egyre erősebb részekkel köti le a tévéképernyők elő az embereket.

Mit ajánlunk mellé? Jöjjön valami erős, szükséged lesz rá, mert nem egyszerű egyik rész se a sorozatból. Válassz egy gint, amit tonikkal és jéggel ellensúlyozhatsz

Kapcsolódó cikkek

Poppy, a Youtube sztár

Poppy, a Youtube-sztár

Bemutatjuk Poppyt, akiről mindenki azt hiszi, hogy ember.

Ingyenes fotók - legjobb ingyenes stockphoto oldalak - ingyenes képek

A legjobb ingyenes stockfotó oldalak

Ma már nagyon sok ingyenes oldalról menthetünk le ingyenesen stockfotókat.

Amazon Key In-Home

Amazon Key In-Home

Ekkor is eljut a csomag a lakásodba, ha nem vagy otthon.