Gyerekruha, lány póló, lány blúz, gyerek hosszú ujjú felső, fiú ing

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Gyerekruha, lány póló, lány blúz, gyerek hosszú ujjú felső, fiú ing - Tchibo webáruház

Ha a nadrág, vagy szoknya már megvan, akkor jöhet a megfelelő felső kiválasztása – szerencsére a heti ajánlatban ehhez is rengeteg ötletet kapunk! A lány flitteres póló két verzióban (sötétkék alapon rózsaszín flitterek nagy szív alakban, illetve fehér-kék csíkos alapon apró, kék virágot formázó flitterekkel) kapható, mindkét esetben átfordítható flitterekkel, vagyis egyetlen mozdulat csupán, és a rózsaszín szívből piros, a kék virágokból pedig ezüstszínű lesz! A biopamutot is tartalmazó, puha pamut-sztreccs anyagú, kerek nyakkivágású, rövid ujjú pólók is nem csak kényelmesek, hanem változatosak és divatosak is, vagyis tökéletesek egy stílusos, fiatal hölgy ruhatárába!

A kevésbé sportos, de még mindig laza stílusú összeállításokhoz tökéletes választás a lány blúz fodros ujjakkal, amely tiszta, bőrbarát pamutból készült, és kényelmesen követi a test vonalát! A belebújós felső kerek nyakkivágása hátul gombbal zárható, így könnyedén fel- és levehető, viselés közben pedig a gombbal lezárva csinosan, illeszkedik a testhez. A vidám, hosszanti kék-fehér csíkozású, szövött felsőn ráadásul apró nyomott virágminta is található, így lesz az ujjakon és a derékrészen is fodros blúz igazi bohém darab, ami könnyedén magára vonja majd a figyelmet!

Szintén kék-fehér csíkos a fodros hosszú ujjú felső ám ezúttal vízszintes a minta, és vastagabb csíkokból áll – az egyik kék csíkon piros „Let the sun shine!” felirattal! A biopamutot tartalmazó, puha pamut-sztreccs felső rendkívül kényelmes, és alapjában egyszerű, mindenhez passzoló darab, amit mégis feldob pár apró részlet! Ilyen az ujjak fodros díszítése, és az enyhén ejtett vállak, amelyekkel a megjelenés mégis figyelemfelkeltő és csinos lesz majd!

Ha nadrágok, vagy szoknyák és csinos felsők párosítása helyett egyberuhát keresünk, akkor is gyorsan találhatunk! A sötétkék, flitteres lány ruha pamut-sztreccs anyaga kényelmes viseletet biztosít, miközben az átfordítható flittereknek köszönhetően a változatosság is egyetlen mozdulatba kerül: kékről rózsaszínre változtathatjuk az elejét díszítő szív színét! A belebújós ruha gumis derékrészével fokozza a kényelmet, sötétkék színével pedig egy sor kiegészítővel, és bármilyen stílusú cipővel is remekül mutat majd!

Magas pamuttartalmának köszönhetően különösen bőrbarát a kétféle anyagú lány ruha is, amely puha, kék-fehér csíkos single-jersey felsőből, és könnyű szövet farmeranyagból készült szoknyarészből áll, amely a derékrészen gumírozott a tökéletes kényelem érdekében. A felső vékony csíkozása vízszintes irányú, az alsó pedig enyhén koptatott hatást kelt, így a játékhoz és szaladgáláshoz is ideális ruha csinos megjelenést is biztosít, amely a kislányoknak legalább olyan fontos, mint a kényelmes viselet!

A kínálatban fiúk számára is találunk kényelmes, divatos darabokat, például a nyárias, kék flitteres pólót, ami bőrbarát biopamut anyagával kellemesen követi a test vonalát, és fiúk számára is megadja az átfordítható flitterek varázsát, hiszen egyetlen mozdulat, és a kék „POWER” felirat ezüstszínűre vált! A kerek nyakkivágás sötétkék színnel szegélyezett, így egy kényelmes, vagány darabbal gazdagíthatjuk a fiúk ruhatárát is!

Két darabos szettben vehetünk fiú pólóinget is: az egyik darab világoskék, a másik sötétkék alapon piros csíkos, és mindkettő tiszta, bőrbarát pamut, ami kellemesen simul a bőrhöz. A trendi, csinos felsők nyakkivágásánál gomboláspántot és stílusos gallért találunk, hogy a sportos viselet egy kis eleganciát is csempésszen a fiúk megjelenésébe! A pólóinget remekül mutatnak egy egyszerű farmernadrággal is, így pedig igazán könnyű lesz a laza, mégis rendezett megjelenés!

A gyerek kormánydísszel a kerékpárok, vagy rollerek kormányát dobhatjuk fel: az unikornist, vagy sárkányt ábrázoló dísz szerszám nélkül, néhány kézmozdulattal rögzíthető bármely kereskedelmi forgalomban kapható kormányhoz, így mindig vidám mosolyt csal majd a gyerekek arcára! Az unikornisos verzió fehér alapon rózsaszínes árnyalatokkal, a sárkányos pedig zöld alapon sárga díszítésekkel érkezik, hogy pillanatok alatt mesebeli lénnyé változhasson a roller, vagy a bicikli.

Még több kisfiú ruha és kislány ruha itt!

Kapcsolódó cikkek

Így segíthet okostelefonod egy egészségesebb életmód kialakításában

Így segíthet okostelefonod egy egészségesebb életmód kialakításában

Szakítsunk rossz szokásainkkal, és ugroljunk fejest valami újba!

Ingyenes fotók - legjobb ingyenes stockphoto oldalak - ingyenes képek

A legjobb ingyenes stockfotó oldalak

Ma már nagyon sok ingyenes oldalról menthetünk le ingyenesen stockfotókat.

Tinder majmoknak - online társkereső majmoknak

Online társkereső majmoknak

Az majmok is online kereshetik már a párjukat.