A 6 leghasznosabb Schär termék, amit érdemes otthon tartani

Manapság egyre inkább előtérbe kerül a tudatos táplálkozás, ami elsősorban a laktóz-, glutén és egyéb ételallergiában- vagy intoleranciában szenvedők számára kiemelt. Ezen a téren ma már több jól ismert márka közül is válogathatunk. Az alábbiakban ezért összegyűjtöttük a 6 leghasznosabb Schär terméket, amit érdemes otthon tartani az egészségesebb táplálkozás jegyében.
A 6 leghasznosabb Schär termék, amit érdemes otthon tartani

1, Schär liszt és lisztkeverék

A Schär lisztek és lisztkeverékek talán az egyik legismertebb glutén mentes termékcsalád, amely a piacon elérhető. Jó eséllyel így senkinek nem szükséges bemutatni ezeket, akik valamilyen érzékenységgel küzdenek, ráadásul minden egyes csomag tápláló és minőségi összetevőkből áll, ráadásul olyan üzemben készítik el, ahol semmi esélye a keresztszennyeződésnek.

Amennyiben ilyen minőségi, glutén mentes lisztet használunk ételeinkben, akkor a glutén érzékenység tünetei, mint a hasmenés, a puffadás és a fáradtság javulni fognak és az általános közérzet is jobb lehet. Ezenkívül, akiknél cöliákiát diagnosztizáltak, a vérszintek értékei is normalizálódni fognak, a vékonybél nyálkahártyája helyreáll és az elfogyasztott élelmiszer is újra hatékonyan fog felszívódni. Ebben az esetben pedig a szervezet a kiegyensúlyozott táplálék bevitelével fel tudja dolgozni az összes olyan értékes tápanyagot, amire szüksége van.

2, Schär tészta

Természetesen a különböző glutén mentes lisztek mellett többfajta egészséges Schär tészta is megtalálható, amik között számos hagyományos tésztatípus közül válogathatunk, ha egy remek, mégis diétás tésztakülönlegességre vágynánk. Odahaza így mindenképp érdemes párat tartani ezek közül, amik lehetnek:

· gnocchi,

· penne,

· spagetti,

· anellini,

· fusilli, vagy épp

· pizza tészta is.

3, Pékárú

Azok akik nem szeretnének bajlódni a glutén mentes lisztből való pékárú készítéssel, azok számára szintén tartogat pár ínycsiklandózó és egészséges megoldást a Schär. Többek közöt különböző típusú lepénykenyerek, zsemlék, baguette-k, hamburger zsemlék, vagy épp szeletelt kenyerek is ideálisak lehetnek ezen a téren. Így egy finom reggelihez mindig érdemes otthon tartanunk néhányat ezek közül.

4, Schär édesség

Diéta ide, diéta oda, az édességeket mindenki szereti. Szerencsére a Schärnak köszönhetően a bűnös élvezetekről a gluténre érzékenyeknek sem kell lemondania, hiszen a márka kínálatában számos sütemény, nápolyi és keksz is megtalálható.

5, Schär Sós Snack

Természetesen ha már édességek megtalálhatók a kínálatban, akkor a sós harapnivalók sem maradhatnak ki a sorból. Ezen a téren a Schär termékei között szintén megtalálhatjuk számításunkat, hiszen mini perecek, krékerek és chipsek között is válogathatunk. Egy-egy családi- vagy baráti összejövetelen ezek szinte nélkülözhetetlenek lehetnek majd.

6, Készételek

Végül, de nem utolsó sorban nem árt ha az otthoni hűtőben meglapul néhány Schär készétel is, amiket csak egyszerűen a sütőbe dobva elkészíthetünk rövid időn belül. A Schär kínálatában például csirkés, halas készételek is megtalálhatók, de akár egy ízletes lasagne is feldobhatja napunkat.

Összegezve

A Schär termékek tehát ideális megoldást kínálnak azok számára, akik szeretnének glutén mentes étrendet tartani. Legyen szó tehát glutén érzékenységről, vagy csak szimpla diétáról a Schär termékek ideális megoldást kínálnak mindenki számára, így érdemes otthon tartani belőlük párat.

Kapcsolódó cikkek

Szauna vásárlási útmutató

Szauna vásárlási útmutató

Mielőtt döntést hozna egy szauna megvásárlása mellett, először is tegye fel magának a következő kérdéseket.

Hogyan válassz kiegészítőt online?

Hogyan válassz kiegészítőt online?

Az alábbi cikkben azzal foglalkozunk részletesebben, hogy hogyan válasszunk kiegészítőt online és milyen jellemzőket vegyünk figyelembe egy-egy kiegészítőnél.

Túlélőcsomag a mindennapokra

Túlélőcsomag a mindennapokra

Az alábbi cikkben azzal foglalkozunk, hogy egy túlélőcsomag a mindennapokban mit is kell tartalmazzon gyermekek esetében, ha mindenre felkészülnénk.