A legismertebb munkavédelmi ruha márkák

A munkavédelemnek bárhol is dolgozzunk, nagyon fontos szerepe van, így sosem szabad megfeledkeznünk a megfelelő munkavédelmi eszközökről valamint ruházatról. Annak érdekében, hogy jobban megismerhessük ezeket a ruhákat a mostani cikkünkben összegyűjtöttük a legismertebb munkavédelmi ruha márkákat.
A legismertebb munkavédelmi ruha márkák

Dunlop

Elsőként megemlíthetjük a Dunlop márkát, ami eleinte abroncsokat gyártott, ám napjainkban már ezek mellett lábbeliket is gyártanak. Megemlíthetjük itt az utcai cipőket, valamint a munkavédelmi cipőket is, amik számos méretben elérhetőek.

A Dunlop márkájú lábbelik közt megtalálhatjuk az alábbi lábbeliket:

· gumicsizmákat,

· munkabakancsokat,

· munkacipőket.

Puma

A pumának nemcsak hatalmas cipőkínálata van, hanem egyre több munkavédelmi lábbelivel is megjelenik a Puma Safety ágon. Találkozhatunk itt védőcipőkkel, védőbakancsokkal valamint munkaszandálokkal is. Előnyei közt megemlíthetjük, hogy nemcsak jól védenek, hanem még munkánk közben is stílusosak maradhatunk egy ilyen darabbal.

Dickies

Az említettek közül a Dickies az egyik legnagyobb munkavédelmi márka, ami nemcsak a gyártás terén, hanem az anyagtechnológiában is a legjobb eszközöket használja. A készített ruháik rendkívül jó minőséggel rendelkeznek és a nagy igénybevételt is bírják. Stílusáról csak annyit, hogy egy hagyományos külsőt kevernek modern jegyekkel.

A kínálatuk magába foglalja az alábbiakat:

· munkabakancsok

· nadrágok

· munkapólók

· pulcsik

· mellények

· jól láthatósági termékek

· overálok

Csakúgy, mint a többi említett munkavédelmi ruha márkák, a Dickies is megbízható és prémium minőséget garantál. Ezek mellett munkacipőket is vásárolhatunk, amik minden esetben jó választások, hiszen a helyüket is megállják, legyen szó bármiről.

Cofra

A Cofra termékeket illetően is azt fedezhetjük fel, hogy kínálatuk egyre nagyobb, ami legfőképp a munkavédelem fontossága miatt is van. Ez a márka egyaránt tradicionális, minőségi, valamint biztosak lehetünk abban is, hogy a munkavédelmi szabályokhoz is igazodik. Termékeik közé tartoznak egyaránt a munkaruházatok, lábbelik valamint a védőszemüvegek is.

A lábbeliket illetően, az alábbiakat találhatjuk meg kínálatukban:

· bakancsok

· félcipők

· szandálok

Ám ezeken kívül számos munkaruhát is találhatunk a kínálatban, legyen az, derekas vagy kertész nadrág vagy éppen rövidgatya.

Caterpillar

A világ egyik legnagyobb és sikeresebb munkagép gyártója a CAT vagyis a Caterpillar. Ennek ellenére sokan nem is tudják, hogy gépek mellett bizony munkavédelmi ruhákkal is találkozhatunk a kínálatukban valamint bakancsokkal. Emellett más termékeik is vannak még, mint például a ajándéktárgyak, órák, telefonok.

Portwest

A Portwestről elmondhatjuk, hogy egy olyan márka, aminek a tapasztalata immár több mint 110 éves a munkavédelmi öltözékek területén. Elmondhatjuk róla, hogy ezen a téren az egyik legsikeresebb, amit minőségi termékeik mellett másnak is köszönhetnek. Ezek között megemlíthetjük, hogy nagy figyelmet fordítanak az ügyfelekre, visszajelzésekre és csakis ezek alapján fejlesztenek tovább.

Összegezve:

Napjainkban számos megbízható munkavédelmi ruha gyártóval találkozhatunk tehát, amik közt megemlíthetjük a Caterpillar, Portwest, Puma, Dickies és Cofra márkákat is.

Kapcsolódó cikkek

A járvány hatása a notebook vásárlásokra

A járvány hatása a notebook vásárlásokra

A járvány hatására meredeken megnőtt a PC-k eladása, ami igaz volt a kiegészítőkre is. Az Acer laptop töltő kínálatára azonban szerencsére nem lehetett panasz.

Hogyan vásároljunk ékszert olcsón?

Hogyan vásároljunk ékszert olcsón?

Ha kevés pénzből gazdálkodik, számos módja van annak, hogy ékszereket vásároljon olcsón.

A textil online vásárlásának előnyei

A textil online vásárlásának előnyei

Az online textilvásárlás gyors és kényelmes.