Ezeket a szerszámokat és eszközöket tartsuk otthon!

Minden otthon esetében nagyon fontos az, hogy bizonyos szerszámokkal rendelkezzünk. Ennek azért van nagy jelenősége, mivel apróbb barkácsolós feladatokkal mindennapjainkban gyakran találkozhatunk. A mostaniakban megemlítjük azokat a szerszámokat és eszközöket, amiket mindenképp tartsunk otthon.
Ezeket a szerszámokat és eszközöket tartsuk otthon!

Csavarhúzó készlet

A legfontosabb, amit jó, ha minél hamarabb beszerzünk egy csavarhúzó készlet. Mondhatjuk azt is, hogy szinte nélkülözhetetlen szerszámnak számít, hiszen nélküle lehetetlenné válna a kilazult csavarok meghúzása. Egy egyszerűbb csavarhúzó is számos problémára jelenthet megoldást.

Imbuszkulcs készlet

Egy imbuszkulcs készletnek nagy hasznát vehetjük számos elemes bútor esetében, így mindenképp jó dolog, ha háztartásunkban is megtalálható egy ilyen készlet. Természetesen számos bútorhoz csomagolnak a szereléshez használható verziókat, ám ezek általában nem a legjobb agyagból készülnek, így jobb, ha beszerzünk egy sajátot ezekre az alkalmakra is.

Kombinált fogó

Egy kombinált fogó számos esetben alkalmazható, így mindenképp jó, ha rendelkezünk eggyel. Alkalmazhatjuk vezetékek vagy drótok elcsípésére valamint megszorult anyákat is lazíthatunk vele vagy éppen fordítva.

Kalapács

Egy kalapács is elengedhetetlen minden háztartásból. Számos esetben használhatjuk, többek között szögek, valamint tiplik beütésére. Ezeken kívül persze rengeteg más dologra használhatjuk a kalapácsokat, így bármikor hasznát vehetjük egynek.

Akkus fúró-csavarozó

A legegyszerűbb munkáktól a legbonyolultabbakig egy akkus fúró-csavarozónak minden esetben hasznát vehetjük, így a legjobb, ha a saját háztartásunk is tartalmaz egy ilyen darabot. Legyen szó otthonunk felújításáról vagy bármilyen barkácsolásról minden esetben hasznát fogjuk venni egy ilyen gépnek. Egy ilyen akkus fúró-csavarozót könnyedén beszerezhetünk online is a megbízható szerszámok webáruházából . A vásárlásnál viszont semmiképp se feledkezzünk meg a készülékünk tömegéről valamint az akkumulátornak a típusáról valamint a nyomatékról.

Ütvefúró gépek

Egy ütvefúró segítségével többé nem jelentenek akadályt a keményebb felületek valamint a masszív falakba való fúrás sem. Remekül alkalmazható bútorok összeszereléséhez, csavarbehajtáshoz vagy akár még tető felújítás esetében is.

Sarokcsiszoló gép

Remekül alkalmazható egy sarokcsiszoló különféle barkácsolási feladatok esetében, felújításnál vagy csak szimpla szerelésnél. Igaz nem elengedhetetlen kellék, de ha egyszer beszerzünk egyet biztosan hálásak leszünk érte.

Dekopír fűrész

Az otthoni barkácsolók egyik legnagyobb kedvence a dekopír fűrész. Népszerűségét sokszínű felhasználásának is köszönheti a leginkább, hiszen számos módon használhatjuk a fa munkálatokhoz.

Mérőszalag

Egy mérőszalag aztán sehonnan sem hiányozhat, nagyon fontos, hogy velünk legyen számos munkafolyamat során. Megemlíthetjük itt, az új bútorunk helyének a lemérését vagy azt, hogy mekkorára kell átméreteznünk a szőnyeget vagy éppen a függönyt.

Vízmérték

Az új bútoraink elhelyezésénél nagyon fontos az, hogy azok megfelelő vonalban is helyezkedjenek el és ne ferdén. Mindenképp alkalmazzuk a vízmértéket és ne csak a szemünkre bízzuk a mérést, hiszen az sokszor csalhat.

Összegezve

Cikkünkből kiderült, hogy számos olyan szerszám létezik aminek segítségével profibb és biztosabb munkát végezhetünk.

Kapcsolódó cikkek

A 6 leghasznosabb Schär termék, amit érdemes otthon tartani

A 6 leghasznosabb Schär termék, amit érdemes otthon tartani

Az alábbiakban összegyűjtöttük a 6 leghasznosabb Schär terméket, amit érdemes otthon tartani az egészségesebb táplálkozás jegyében, akár a hétköznapok során is.

Dresszkód férfiaknak. Fókuszban az ingek

Dresszkód férfiaknak. Fókuszban az ingek

A férfiakra is vonatkoznak a dresszkód szabályai. Ezúttal az ingek kerülnek fókuszba.

Útmutató az irodai kiegészítők online vásárlásához

Útmutató az irodai kiegészítők online vásárlásához

Ha Ön egy kis- vagy középvállalkozás tulajdonosa, valószínűleg nagy összegeket költ irodaszerekre.