Okostelefon segítségével is szabályozható a padlófűtés

A fűtőkábel padlófűtési rendszerként ötvözi az elektromos rendszer kedvező telepítési költségét, az elektromos áram hatásfokát, és a már ismert, hagyományos padlófűtési rendszer minden kényelmét. Most elmondjuk, miért érdemes telepíteni az Ön otthonában is!
Okostelefon segítségével is szabályozható a padlófűtés

Egyre többen teszik le voksukat az elektromos fűtőszőnyeg mellett, amely bármilyen fűtési mód kiváltására alkalmas. Nincs szükség arra, hogy mellette kazánokat és fűtőtesteket alkalmazzunk, mert a fűtőszőnyeg helytakarékos és esztétikus megoldást jelent mindenki számára.

A fűtőszőnyeget minden esetben speciális, 16 Amper kapcsolására alkalmas szobatermosztátokkal vezéreljük, amelyek akár internet és okostelefon segítségével már távolról is szabályozhatók. Így tudjuk a lehető legjobban a saját, sokszor akár változó igényeinkhez igazítani a fűtéssel kapcsolatos szokásainkat - írja a https://www.futofolia.hu/padlofutes/ oldal.

De milyen fűtőszőnyeget érdemes választanunk?

Ezt a helyiségben használt burkolattípus, a helyiség funkciója és mérete is meghatározza. Az elektromos fűtőszőnyeg mindig csak annyira melegszik fel, amennyire szükséges. Mivel a burkolat alatt helyezkedik el, nem kell sok rétegen áthatolni a hőnek, mire mi is érezzük. Ráadásul a rendszer kihasználja az aljzat hőtároló képességét is, így amikor kikapcsol, akkor is megmarad a kellemes meleg.

Miért gondoljuk hát, hogy a fűtőszőnyeg az egyik legjobb technológia a padló fűtésére? Többek közt azért, mert ezek a termékeket öntapadó felületeivel könnyen és gyorsan telepíthetjük akár magunk is. Csak egy oldalon csatlakoznak közvetlenül a termosztáthoz, a bekötő kábel 2,5 méter hosszú, így nem okoz gondot a telepítése, elhelyezése. Ez az extravékony szerkezet elfér a csemperagasztóban is, így a padlószint minimális emelkedésével telepíthető.

A fűtőszőnyeg rövid felfűtési idővel számolhatunk, azaz azonnali hőleadás kezdődik, ahogyan bekapcsoljuk. Egyenletes hőeloszlást biztosít, így maximális komfortérzetet nyújt - nincs több zoknis, fázós láb!

Ráadásul ez a fürdőszobák legtökéletesebb megoldása fűtésre: az öntapadó felülettel ellátott elektromos fűtőszőnyeg telepítése egyszerű, hogy akár házilag is kivitelezhetjük. Csak az elektromos bekötést, a termosztáthoz történő csatlakozást bízzuk villanyszerelőre. A rendszerünk nem igényel karbantartást, sem garanciális felülvizsgálatokat.

A dupla szenzoros termosztáttal egyszerre szabályozható a padlóhőmérséklet és a helyiség levegőjének hőmérséklete. A termosztátok vezérlése nemcsak egyszerű, ráadásul helységenként különböző hőmérsékletet állíthatunk be.

A könnyű és pontos szabályozhatóság miatt alacsony fogyasztással is számolhatunk és gyakorlatilag karbantartásmentesen működtethetjük a rendszerünket, hiszen egyéb szervizigénye sincs. Érdemes megemlítenünk a zöld szempontokat is: a fűtőszőnyeg elektroszmog mentes termék, tehát az egészségünkre nézve veszélytelen. Ha pedig megújuló energiaforrásokkal, például napelemmel kombináljuk, nagyban csökken a fűtési költségünk.

Kapcsolódó cikkek

Ingyenes fotók - legjobb ingyenes stockphoto oldalak - ingyenes képek

A legjobb ingyenes stockfotó oldalak

Ma már nagyon sok ingyenes oldalról menthetünk le ingyenesen stockfotókat.

Így segíthet okostelefonod egy egészségesebb életmód kialakításában

Így segíthet okostelefonod egy egészségesebb életmód kialakításában

Szakítsunk rossz szokásainkkal, és ugroljunk fejest valami újba!

Tinder majmoknak - online társkereső majmoknak

Online társkereső majmoknak

Az majmok is online kereshetik már a párjukat.