Okostelefon segítségével is szabályozható a padlófűtés

A fűtőkábel padlófűtési rendszerként ötvözi az elektromos rendszer kedvező telepítési költségét, az elektromos áram hatásfokát, és a már ismert, hagyományos padlófűtési rendszer minden kényelmét. Most elmondjuk, miért érdemes telepíteni az Ön otthonában is!
Okostelefon segítségével is szabályozható a padlófűtés

Egyre többen teszik le voksukat az elektromos fűtőszőnyeg mellett, amely bármilyen fűtési mód kiváltására alkalmas. Nincs szükség arra, hogy mellette kazánokat és fűtőtesteket alkalmazzunk, mert a fűtőszőnyeg helytakarékos és esztétikus megoldást jelent mindenki számára.

A fűtőszőnyeget minden esetben speciális, 16 Amper kapcsolására alkalmas szobatermosztátokkal vezéreljük, amelyek akár internet és okostelefon segítségével már távolról is szabályozhatók. Így tudjuk a lehető legjobban a saját, sokszor akár változó igényeinkhez igazítani a fűtéssel kapcsolatos szokásainkat - írja a https://www.futofolia.hu/padlofutes/ oldal.

De milyen fűtőszőnyeget érdemes választanunk?

Ezt a helyiségben használt burkolattípus, a helyiség funkciója és mérete is meghatározza. Az elektromos fűtőszőnyeg mindig csak annyira melegszik fel, amennyire szükséges. Mivel a burkolat alatt helyezkedik el, nem kell sok rétegen áthatolni a hőnek, mire mi is érezzük. Ráadásul a rendszer kihasználja az aljzat hőtároló képességét is, így amikor kikapcsol, akkor is megmarad a kellemes meleg.

Miért gondoljuk hát, hogy a fűtőszőnyeg az egyik legjobb technológia a padló fűtésére? Többek közt azért, mert ezek a termékeket öntapadó felületeivel könnyen és gyorsan telepíthetjük akár magunk is. Csak egy oldalon csatlakoznak közvetlenül a termosztáthoz, a bekötő kábel 2,5 méter hosszú, így nem okoz gondot a telepítése, elhelyezése. Ez az extravékony szerkezet elfér a csemperagasztóban is, így a padlószint minimális emelkedésével telepíthető.

A fűtőszőnyeg rövid felfűtési idővel számolhatunk, azaz azonnali hőleadás kezdődik, ahogyan bekapcsoljuk. Egyenletes hőeloszlást biztosít, így maximális komfortérzetet nyújt - nincs több zoknis, fázós láb!

Ráadásul ez a fürdőszobák legtökéletesebb megoldása fűtésre: az öntapadó felülettel ellátott elektromos fűtőszőnyeg telepítése egyszerű, hogy akár házilag is kivitelezhetjük. Csak az elektromos bekötést, a termosztáthoz történő csatlakozást bízzuk villanyszerelőre. A rendszerünk nem igényel karbantartást, sem garanciális felülvizsgálatokat.

A dupla szenzoros termosztáttal egyszerre szabályozható a padlóhőmérséklet és a helyiség levegőjének hőmérséklete. A termosztátok vezérlése nemcsak egyszerű, ráadásul helységenként különböző hőmérsékletet állíthatunk be.

A könnyű és pontos szabályozhatóság miatt alacsony fogyasztással is számolhatunk és gyakorlatilag karbantartásmentesen működtethetjük a rendszerünket, hiszen egyéb szervizigénye sincs. Érdemes megemlítenünk a zöld szempontokat is: a fűtőszőnyeg elektroszmog mentes termék, tehát az egészségünkre nézve veszélytelen. Ha pedig megújuló energiaforrásokkal, például napelemmel kombináljuk, nagyban csökken a fűtési költségünk.

Kapcsolódó cikkek

Letölthető festmények

Kedvenc festményeink most háttérképként is letölthetők

Mindenkinek van legalább egy kedvenc festménye. Ezt ma már háttérképnek is letölthetjük.

Ingyenes fotók - legjobb ingyenes stockphoto oldalak - ingyenes képek

A legjobb ingyenes stockfotó oldalak

Ma már nagyon sok ingyenes oldalról menthetünk le ingyenesen stockfotókat.

Poppy, a Youtube sztár

Poppy, a Youtube-sztár

Bemutatjuk Poppyt, akiről mindenki azt hiszi, hogy ember.